Nieuwsberichten op deze website.

AFN-Aikidoka in Japan
Vier AFN-leden namen deel aan het 12e congres van de International Aikido Federation (IAF) in Takasaki, Japan eind september 2016.
Aikido op hoog niveau op Zomerschool 2016
De AFN-Zomerschool 2016 werd als vanouds gehouden in Soest van 21 t/m 24 juli. Met inspirerende en uitdagende trainingen van Terry Ezra, John Goverts en Piet Lagerwaard.
High Spirits on Aikido and Gender Day!
In an inspiring programme, around 50 women and men from all over Europe and the Netherlands combined Aikido training with a leadership workshop and a forum on the subject of 'Gender-equal leadership.
Inspirerende stage met Terry Ezra Shihan
Op 28 en 29 januari 2017 kwam Terry Ezra Shihan (7e dan) weer naar Nederland. Een weekend vol aikido-inspiratie.
Internationaal Jeugdseminar Aikido en Talentontwikkeling Jeugd
Op zondag 12 november komt het eerste Internationale Jeudgseminar Aikido naar Nederland. Een hoogtepunt in het nieuwe programma 2017-18 van Talentontwikkeling Jeugd van de Aikido Bond Nederland
Kyu- en dangradenstage 8 april 2018: werken aan impact
In beide stages werd hard gewerkt aan de fijne kneepjes van het Aikido op basis van de principes van Terry Ezra Shihan
Loes de Groen behaalt zwarte band
Op 11 december 2016 slaagde Loes de Groen (16 jaar) voor haar examen zwarte band (1e dan). Daarmee is zij de jongste zwartebander van de landelijke Aikido Federatie Nederland. Een unicum op die leeftijd!
Nationale kyu- en dangradenstage voor het eerst in nieuwe dojo Kaishinkan
Op 26 november vonden de halfjaarlijkse nationale Kyu- en dangradenstages plaats.
Sprankelende weekendstage met Ezra Shihan 10-11 maart 2018
Op 10 en 11 maart gaf Terry Ezra Shihan (7e dan) een sprankelende stage in Arnhem en Utrecht
Afbeelding JPEG imageTerry Ezra
Weekendstage bij Ezra Shihan in Engeland: onvergetelijk!
Veertien AFN-aikidoka trainden op 28 en 29 oktober met Engelse aikidoka in de dojo van Terry Ezra Shihan in Birkenhead.
Zomerschool 2017: genieten van schitterend aikido
De AFN-zomerschool 2017 is weer voorbij. Leerzaam, leuk, en gezellig!